Vans Old Skool 'Flour Shop' Wit/Multi

Talk all about Little Dot products!

Moderator: sword_yang

Post Reply
ptdqwp6d
Posts: 3
Joined: Feb 7th, '21, 10:15

Vans Old Skool 'Flour Shop' Wit/Multi

Post by ptdqwp6d »

Image


Via Anaheim Factory heeft startkorting.com openlijk hun aandacht uitgesproken voor kwaliteit en erfgoed, het sublabel een effectieve viering van de 54-jarige geschiedenis van het merk. En als onderdeel van dit voortdurende eerbetoon zien we de Old Skool 36 DX gekleed in twee vroegere kleurstellingen, elk verheven in materiaal voor het zich ontvouwende "Lux Colour Block" -pakket.


Hoewel elk van de aankomende Vans Schoenen Heren bekend is - aangezien de ene een universeel grijs / wit gebruikt, terwijl de andere outfits in roze / wit - zijn hun constructies veel verrassender, met nepponybont die de panelen van teen tot hiel bedekken. Zelfs de Jazz Stripe langs het profiel en de tongen erboven komen qua fabricage overeen, in tegenstelling tot die van de veters en voering die kiezen voor respectievelijk katoen en leer.


De opvallende kleurstelling in de capsule is "Flame", die wordt ondersteund door Vans Old Skool 'Flour Shop' Wit/Multi "Deep Blue" en "Lemon Chrome" versies van de Old Skool. Deze kleuren bedekken de hele schoen, inclusief de veters, Sidestripe en buitenzool. Andere kenmerken van de sneaker zijn voorgevormde drop-in sockliners voor comfort en de klassieke wafelzool van Vans.


Vault by Nu Kopen Vans heeft de klassieke Old Skool LX opnieuw een moderne update gegeven. Voor deze nieuwe release is het lage silhouet verkrijgbaar in drie gewaagde kleurstellingen, elk bedekt met nepkrokodillenleer. Deze Old Skools, aangeboden in "Flame", "Deep Blue" en "Lemon Chrome", trekken eerst de aandacht met hun monochrome kleurstellingen. Van daaruit zien we leer en suède samenkomen op het bovenwerk, dat gedetailleerd is met de eerder genoemde croc-huid.


https://www.startkorting.com/

Post Reply